PROJEKT

Boutique Hotel Tvrđa

Aktivno

Hotel Tvrđa pravi je primjer boutique hotela. Nalazi se u središtu Tvrđe, starog dijela Osijeka. Iako se nalazi u starom dijelu, hotel Tvrđa objedinjuje moderan dizajn i tradiciju. Nudi luksuzan pristup svakodnevnici, kao i individualno iskustvo za svakog gosta.

Bez obzira što se nalazi u dijelu grada iz 18. stoljeća, hotel se itekako prilagodio potrebama 21. stoljeća. Digitalni Marketing veliki je aspekt poslovanja u modernom dobu, a društvene mreže nužnost su za konkurentnost na tržištu.

Studio Kadar brine od proaktivnosti i ažurnosti društvenih mreža, kao i o kreiranju jedinstvenog sadržaja.

Cilj:

Uz najnoviju tehnologiju i profesionalnu opremu za fotografiranje prikazujemo budućim gostima što im hotel nudi te samim time povećavamo broj rezerviranih noćenja.

Pomno osmišljen sadržaj koji se plasira na društvene mreže ključ je uspjeha i velikog interesa širokih masa. Sav sadržaj koji kreiramo te komunikacija s gostima prilagođeni su načinu rada te misiji i viziji klijenta. Koristimo moderne tehnike i alate u kreiranju jedinstvenog sadržaja, a o svemu navedenom svjedoče i lijepe brojke na društvenim mrežama, kao i poboljšanje poslovanja.

Fotografiranje deserta:

Kontaktirajte nas: