PROJEKT

Carpe Diem Hvar

2020. - 2022.

Carpe Diem poznata je lokacija na Hrvatskom otoku Hvaru. Preko dana predstavlja idealno mjesto za opuštanje i odmor, dok se preko noći pretvara u najbolji izbor za noćni provod svakoj osobi željnoj dobre zabave. Uzavrela atmosfera i luksuzan asortiman pića i hrane sve su što Vam je potrebno za nezaboravnu večer. Za glazbu su zaduženi svjetski poznati DJ-evi te se održavaju mnogi poznati događaji kao što su Ultra  i Yacht Week. Ovo ga stavlja na poziciju među top 10 najboljih klubova na svijetu.

Cilj:

Uz najnoviju tehnologiju i vrhunsku produkcijsku opremu pokušali smo što vjernije predočiti luksuzan tretman koji Vas očekuje u Carpe Diemu na Hvaru kao i sve ljepote samog grada. Kratki video sadržaji, profesionalno fotografiranje i službeni Aftermovie sezone prikazuju jedinstveno iskustvo.

Projekt je koncipiran na 2 dijela:

Carpe Diem Beach

Pokreni video

Ekskluzivna lokacija, različite gastronomske delicije i prekrasna priroda samo su neki od razloga zašto je Carpe Diem Beach jedan od najboljih svjetskih klubova. Upijanje sunca i opuštanje u bazenu samo su uvertira u raznolik noćni program i jedinstveno clubbing iskustvo.

Carpe Diem Bar

Pokreni video

Započnite svoj dan uz mirise svježe kave i pogled na izlazeće sunce. Carpe Diem Bar nudi veliki izbor koktela i toplih napitaka kao i mogućnosti za ukusan brunch. Nakon popodnevnih sati Bar postaje vrhunska lokacija za noćni provod.

Fotografiranje prostora:

Fotografiranje hrane:

Fotografiranje dnevnih aktivnosti:

Fotografiranje noćnog života:

Fotografiranje iz zraka:

Izrada kratkih videa (reels):

Terranza sunset

Pokreni video

Matroda

Pokreni video

Bar brunch

Pokreni video

Kream

Pokreni video

Penn

Pokreni video

Vanillaz

Pokreni video

Carpe Diem Hvar (Official Aftermovie 2020.)

Pokreni video

Kontaktirajte nas: