PROJEKT

Club Memories

Aktivno

Prošetali ste promenadom i obišli tvrđu te Vam je potrebno osvježenje. Klub Memories je idealno mjesto za Vas. Nalazi se u srcu Tvrđe u kojoj možete uživati na prostranoj terasi. Novouređen prostor sa ugodnom atmosferom, ljubazno osoblje, novi inventar i idealna glazba pruža Vam osjećaj sigurnosti i udobnosti. Čak i za Vaše male najbolje prijatelje ljubimce. Club Memories je ujedno i središte noćnog života za mlade.

Cilj:

Povezivanje s gostima i redizajn društvenih mreža. Fotografiranjem/videoprodukcijom prikazati ponudu pića i grafičkim dizajnom kreirati materijal za promoviranje.

Inovativnim i učestalim objavama podigli smo društvene mreže na novu razinu te povećali broj pratitelja i broj gostiju.

Korištenjem kratkih videozapisa i profesionalnih fotografija ponude kreirali smo kratke marketinške kampanje koje su bile bazirane ovisno o godišnjem dobu. 

Pomicanjem granica i smišljanjem kampanje “Make Memories With us” Club Memories postao je osnovna destinacija za ugodne kave na prostranoj terasi, te odlično mjesto za provode noću. 

Izrada kratkih videozapisa:

Pokreni video
Pokreni video
Pokreni video

Izrada kratkih videozapisa pravljenja koktela u unutarnjem šanku.

Fotografiranje ponude pića:

Club Memories Promo

Pokreni video

Fotografiranje noćnog života:

Grafički dizajn:

Uz digitalni dio našeg posla, također pravimo posebne grafičke dizajnove koje se koriste u promotivne svrhe objekta (naljepnice, majice, plakati, cjenik, qr kod itd.)

Kontaktirajte nas: